Η ιστορία μας

Όλα ξεκινούν τον Απρίλιο του 1986.

Οι Ιωάννης Μαρτάκης και Άγγελος Τσεκούρας συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στον χώρο του κρέατος, ανοίγουν το πρώτο τους κατάστημα στα Βριλήσσια επί της Λεωφόρου Πεντέλης όπου στεγάζεται έως και σήμερα η έδρα της εταιρίας. Η αρίστη συνεργασία τους και το κοινό τους όραμα τους ώθησε να δημιουργήσουν και το δεύτερο κατάστημά τους στο Γαλάτσι επί της Λεωφόρου Βεϊκου το 1997.

Εμπλουτίζοντας αδιάκοπα την τεχνογνωσία τους γύρω από το κρέας, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και υπηρετώντας  τις ανάγκες των πελατών, προέβησαν στο διάβα του χρόνου σε ριζικές ανακαινίσεις των δύο καταστημάτων και του εξοπλισμού πάντα με στόχο την εξέλιξη

Από το 2000, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άριστη υγιεινή, αποκτούν  πιστοποιήσεις ISO και HACCP και προσλαμβάνουν Τεχνολόγο τροφίμων ως εξωτερικό συνεργάτη με σκοπό την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρίας διασφαλίζοντας έτσι τις υψηλές προδιαγραφές στον τομέα της υγιεινής και της ποιότητας.

Έχοντας συμπληρώσει πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας, οι Ι.Μαρτάκης και Α. Τσεκούρας γράφουν μια νέα σελίδα στην ιστορία τους ανοίγοντας έναν υπερσύγχρονο χώρο ο οποίος παντρεύει την πολύχρονη εμπειρία με την καινοτομία για την περαιτέρω ικανοποίηση των καταναλωτών.

αγελάδα

Ποιοί είμαστε

Μια παράδοση γενεών στον χώρο της κτηνοτροφίας και της εμπορίας κρέατος.

Ι. Μαρτάκης

Στο κρεοπωλείο μας οι έννοιες ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΠΟΙΚΙΛΙΑ-ΓΕΥΣΗ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ είναι απόλυτα συνυφασμένες & συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία μας.

Α. Τσεκούρας

Είμαστε πολύ περήφανοι που το όνομά μας στην αγορά αποτελεί πλεόν συνώνυμο της ποιότητας.

Ποιότητα

Εκλεκτή, Άριστη, Εξαιρετική

Η αυστηρή επιλογή των πιστοποιημένων κτηνοτροφικών μονάδων (φάρμες) και των προμηθευτών, διασφαλίζει απόλυτα την επιλογή των πιο εκλεκτών κρεάτων, σε συνδυασμό με την αγάπη, την αφοσίωση, το μεράκι και τον προσωπικό εξονυχιστικό έλεγχο κατά το στάδιο της επιλογής των καλύτερων φυλών και είναι οι παράγοντες εκείνοι που εξασφαλίζουν εκλεκτά κρέατα υψηλης διατροφικής αξίας, άριστης υγιεινής και εξαιρεικής ποιότητας. Και φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει η αυστηρή και συνεχής επίβλεψη σε κάθε στάδιο επεξεργασίας και συντήρησης, η τεχνογνωσία και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η εταιρεία μας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, εφαρμόζει εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα ISO & HACCP καθώς επίσης και μέσω της συνεργασίας μας με ειδικό επιστήμονα, Τεχνολόγο Τροφίμων.

Ποικιλία

Μεγάλη, Ιδιαίτερη, Ξεχωριστή

Η έννοια της επιλογής, είναι στενά συνδεδεμένη με την ποικιλία. Επιδίωξή μας είναι να ικανοποιήσουμε ακόμα και τα πιο απαιτητικά γευστικά γούστα και επιθυμίες σας και αυτό το εξασφαλίζουμε προσφέροντάς σας τη μεγαλύτερη ποικιλία βόειου – μοσχαρίσιου, πεντανόστιμα χοιρινά, αμνοερίφια, πουλερικά και κουνέλια ελληνικής προέλευσης. Οι ειδικές παραγγελίες – όπως το κυνήγι, τα εκλεκτά κρέατα εισαγωγής κλπ – ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες.
Παράλληλα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ειδικού μας παρασκευαστηρίου, δημιουργούμε και σας προτείνουμε ιδιαίτερα έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για το καθημερινό ή το γιορτινό σας τραπέζι αλλά και τις fun εκδηλώσεις σας με ξεχωριστά προϊόντα έτοιμα για μαγείρεμα, παρασκευάσματα από εμάς, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Γεύση

Πλούσια, Ασύγκριτη, Μοναδική

Απόλυτα συνδεδεμένη με την ποιότητα είναι και η γεύση γιατί πέρα από την υψηλή διατροφική τους αξία, τα κρέατα που επιλέγουμε και σας προσφέρουμε διακρίνονται για την πλούσια γεύση τους, την ασύγκριτη φρεσκάδα και τη μοναδική τρυφερότητά τους.
Έτσι, χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας, φθάνουν πάντοτε στο τραπέζι σας τα καλύτερα κομμάτια κρέατος, προσφέροντας μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις σε κάθε σας γεύμα και στιγμή γύρω από το τραπέζι.

Εξυπηρέτηση

Tailor made, Ξεχωριστή, Βέλτιστη

Η καλύτερη εξυπηρέτησή σας για εμάς είναι το παν και συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα όμως, θα θέλαμε να γνωρίζετε πως η έμπειρη ομάδα πωλητών των καταστημάτων μας είναι πάντοτε έτοιμη για να σας προσφέρει τις κατάλληλες συμβουλές για το κομμάτι, την κοπή ακόμα και τη “συνταγή” για την κάθε περίσταση. Προσφέρουμε tailor made υπηρεσίες για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό customer experience και επιμελούμαστε όλα τα παρασκευάσματά μας με τη γέμιση, τα υλικά και τη μαρινάδα που εσείς επιθυμείτε.
Η συνεχής μας προσπάθεια δεν τελειώνει μόνο εντός των καταστημάτων μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, πραγματοποιούμε κατ’οίκον διανομή τις ημέρες & τις ώρες που σας εξυπηρετούν. Για όλα αυτά που προσπαθούμε καθημερινά να σας προσφέρουμε αλλά και για τη συνεχή βελτίωσή μας, θα χαρούμε πολύ να λάβουμε από εσάς την αξιολόγησή σας, μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook ή στη Google. Γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά, για εσάς!

martakis-tsekouras-eksipiretisi